Acte de presentació del Congrés a Lleida

Parlaments per la presentació del Congrés

  • Pepa Aymamí, Directora General de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica
  • Jordi Graell, professor UdL i Director executiu del III Congrés Català de la Cuina (a Lleida)

Taula Rodona

La cuina Catalana: Tradició i Innovació

Participants

  • Vidal Vidal i Culleré, escriptor
  • Joan Pallarés, cuiner de l'Hotel Can Boix de Peramola
  • Pere Castells, químic i expert en cuina i ciència

Data

Dimecres 18 d’abril de 2018

Hora

18:30h

Lloc

Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI-Diputació de Lleida)

Organitzador 

Secció de Ciències Agroalimentàries (IEI) i Universitat de Lleida

Activitat gratuïta, però cal fer inscripció prèvia clicant aquí: