Comitè científic i d’experts del Congrés a Lleida

Coordinador
- Dr. Pedro Elez, professor de Tecnologia d’Aliments i adjunt al Vice-rectorat de Política Científica (UdL)

Investigadors de la Universitat de Lleida
- Dra. Olga Martin, catedràtica del Departament de Tecnologia d’Aliments i directora d’Escola de Doctorat (UdL)
- Sr. Estanislau Fons, professor titular del Departament de Tecnologia d’Aliments (UdL) i vocal de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA)
- Dra. Inmaculada Viñas, directora del Departament de Tecnologia d'Aliments
- Dra. Inmaculada Recasens, catedràtica emèrita (UdL) i coordinadora de la Secció de Ciències Agroalimentàries (Institut d’Estudis Ilerdencs-Diputació de Lleida)
- Dr. José Serrano, professor coordinador del grau de Nutrició i Dietètica (UdL)
- Dra. Natalia Daries, professora coordinadora del grau de Turisme (UdL)
- Dra. Eva Martin, professora del grau de Turisme (UdL)
- Dra. Berta Ferrer, coordinadora del doble grau de ADE i Turisme (UdL)
- Dr. Flocel Sabaté, catedràtic d'Historia Mediaval (UdL) i membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans
- Dr. Enric Vicedo, catedràtic d'Historia Contemporànea (UdL)
- Dr. Victor Bretón, catedràtic d'Antropologia Social (UdL)

Experts relacionats amb el sector a Lleida
- Sr. Joan Pallarés
- Sr. Gregori Canalies
- Sr. Vidal Vidal
- Sr. Josep Maria Morell i Bitrià