Comissió Organitzadora del Congrés a Lleida

President del Congrés a Lleida

- Dr. Narciso Pastor, director de l’ETSEA (Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari, Universitat de Lleida)

Director Executiu del Congrés a Lleida

- Dr. Jordi Graell, catedràtic de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida

Secretari
- Dr. Robert Soliva, professor de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida

Investigadors de la Universitat de Lleida
- Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari: Dra. Olga Martin, Dr. Pedro Elez, Sr. Estanislau Fons, Dra. Inmaculada Recasens
- Campus de Ciències de la Salut: Dr. José Serrano
- Facultat de Dret, Economia i Turisme: Dra. Natalia Daries, Dra. Berta Ferrer, Dra. Eva Martin

Representants d’entitats i empreses
- Gerent de la Federació d’Hostaleria de Lleida: Sr. Ramón Solsona
- Directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida: Sra. Anna M. de Madariaga
- Cuiners: Sr. Joel Castanyé, Sr. Xixo Castanyo, Sr. Lluís Bonillo- Periodista Gastronòmic: Sr. Rafa Gimena
- Regidor de Turisme-Ajuntament de Lleida: Sr. Rafael Peris
- Ruta del Vi de Lleida: Sr. Tomàs Cusiné
- Representant de l’Àrea de Promoció Econòmica-Diputació de Lleida: Sr. Joan Buchaca
- Representant de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya: Sr. Domènec Vila
- President de l'Associació Lleidatana de Cuiners (ALL): Sr. Josep Ramon Cases