Notícies

20 enero, 2019

Jornada III Congrés a les Borges Blanques «Els Olis d’Oliva Verges i la Salut»

A la 56 Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, celebrada a Les Borges Blanques els dies 18, 19 i 20 de gener...
Lea más
17 octubre, 2018

El III Congrés Català de la Cuina ultima els preparatius de la inauguració del 16 d’octubre a La Llotja

La Comissió Territorial de Lleida del III Congrés Català de la Cuina s’ha reunit aquest dijous per ultimar els preparatius...
Lea más
17 octubre, 2018

El III Congrés Català de la Cuina convida productors i restauradors a posicionar el producte de Lleida

“Analitzar els punts forts de la cuina i gastronomia de Catalunya d’una manera global entre cuiners, productors, universitats, consumidors, administracions....
Lea más
16 octubre, 2018

El turisme gastronòmic a Lleida, assignatura pendent

El turisme gastronòmic és una assignatura pendent per a Lleida. Així ho ha posat de manifest el responsable de la...
Lea más
16 octubre, 2018

Joel Castanyé inaugura el III Congrés Català de la Cuina

El xef francès Jean-Louis Neichel i el lleidatà Joel Castanyé, dos cuiners amb una estrella Michelin, seran els protagonistes avui...
Lea más